UI & UX design
(käyttökokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelu)

Digitaalisten palveluiden käytön pitää olla helppoa. Autamme asiakkaitamme tarjoamaan käyttäjilleen loistavan käyttökokemuksen mm. käyttöliittymäsuunnittelun ja palvelumuotoilun keinoin.

Vaikka jokainen asiakas ja palvelu onkin yksilöllinen, ehdotamme usein alustavaksi yhteistyön tavaksi meillä hyväksi todettua mallia käyttökokemus- ja käyttöliittymäsuunnitteluun. Lue lisää alta ja ota yhteyttä; Keskustelemme mielellämme juuri teille sopivimmasta lähestymistavasta.

gabrielle-henderson-HJckKnwCXxQ-unsplash-2000-1024x682.jpg

Käyttäjätutkimus ja palvelumuotoilun keinot

Kaikki lähtee käyttäjistä. Kun taustatietoa on jo kattavasti, riittää usein pelkkä perehtyminen, mutta toisinaan tarpeen on lähteä liikkeelle pelkistä oletuksista. Silloin autamme lisäämään ja syventämään tietoa käyttäjien tarpeista mm. haastatteluilla, kyselyillä ja data-analyysillä.

Design sprint -työpaja

Design sprint loistava tapa päästä nopeasti samalle aaltopituudelle: kyseessä on lyhyt ja intensiivinen, yhdessä suunnitteluun perustuva työpaja. Sen avulla päästään nopeasti tuloksiin rajaamalla käsiteltävä ongelma riittävän selkeäksi ja tuomalla oikeat ihmiset samaan tilaan muutamaksi päiväksi. Suosittelemme tätä erityisesti projektin alkuun, tai jos jokin kriittisen tärkeä kysymys uhkaa pysäyttää kehitystyön etenemisen.

LUE LISÄÄ DESIGN SPRINTISTÄ

you-x-ventures-m2TU2gfqSeE-unsplash.jpg
danae-paparis-ds.jpg

Käyttöliittymäsuunnittelu & prototyyppaus

Kun työn eteneminen on selkeää ja työn kohde määritelty, voimme edetä suunnittelemaan yksittäisiä näkymiä ja siirtymiä niiden välillä. Lähdemme liikkeelle rautalangoista ja siirrymme kohti lopullisen näköisiä, interaktiivisia layoutteja ja mock up -malleja.

Käytettävyystestaus

Suunnittelemme ja toteutamme käytettävyystestauksia verkkopalveluille ja käyttöliittymille. Testaus antaa arvokasta tietoa oikeilta käyttäjiltä, ja mahdollistaa korjausliikkeet ennen kuin mitään on ehditty koodata. Pystymme toteuttamaan käyttäjätestaukset oikeilla käyttäjillä jopa muutamassa viikossa.

LUE LISÄÄ KÄYTETTÄVYYSTESTAUKSESTA PALVELUNA

kobu-agency-7okkFhxrxNw-unsplash-1024x683.jpg
balazs-ketyi-9VzoRKfBsMM-unsplash.jpg

Ohjeistus ja dokumentaatio

Suunnittelun tulokset kootaan yhteen ja ohjeistetaan. Ykseinkertaisessa dokumentaatiossa tai laajassa Design System -kirjastossa esitetään ainakin suunnittelun tärkeimmät periaatteet ja visuaaliset säännöt esimerkkeineen, mutta ohjeistus voi olla joko kevyt tai hyvinkin laaja. Pitkässä juoksussa toimiva Design system -ohjeistus luo palvelun tai tuotteen kehitykseen jatkuvuutta ja eheyttä, ja auttaa ratkaisemaan erilaiset jatkokehityksen haasteet käyttäjän kannalta tutuksi tulleilla tavoilla.

Miten liikkeelle?

Soita meille tai jätä viesti alla olevalla lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä arkisin 24h sisällä. Jos sinulla ei ole valmista tarjouspyyntöä, keskustelemme tarpeistanne mielellämme. Katsotaan miten voimme olla avuksi!