Agenda suunnittelee, toteuttaa, testaa ja ylläpitää loistavia digitaalisia palveluita.

Toimintavarmat ja käyttäjäystävälliset digitaaliset palvelut eivät tapahdu itsestään. Ne vaativat jatkuvaa ponnistelua: suunnittelua, koodausta, testausta ja huoltoa. Meidän tehtävämme on hoitaa tämä asiakkaittemme puolesta, oli kyseessä sitten räätälöity sovellus, verkkosivut, mobiilisovellus tai vaikkapa verkkokauppa.

Julkaisun kuva

Ohjelmistokehitys

Tarjoamme ketterää sovelluskehitystä ja ohjelmointia esimerkiksi verkkosivuille, mobiilisovelluksille, webapplikaatioille ja työpöytäsovelluksiin, riippumatta projektin koosta.

Meillä on vankka osaaminen mm. React- ja ReactNative -kehityksestä sekä iOS että Android -ympäristöihin. Olemme myös kokeneita Rest API -integraatioiden toteuttajia ja monessa liemessä keitetty WordPress-osaaja: olemme toteuttaneet erikokoisia verkkopalveluita WordPressillä mm. pörssiyrityksille ja valtionhallinnon virastoille.

VERKKOSIVUT / WORDPRESS

VERKKOKAUPAT / WOOCOMMERCE

RÄÄTÄLÖIDYT VERKKOPALVELUT JA SOVELLUKSET

Design

Tiimimme ydintä on vankka designosaaminen, jonka turvin suunnittelemme, prototyyppaamme ja parannamme entisestään loistavia digitaalisia palveluita.

Palvelumuotoilu on digitaalisten palveluiden ”iso kuva”. Autamme tarkentamaan kuvaa käyttäjistä, palveluun kohdistuvista tarpeista ja kokonaisuuden tuottamisen vaatimuksista.

Käyttöliittymäsuunnittelun tasolla suunnittelemme ja määrittelemme yksittäisiä näkymiä ja elementtejä. Tarjoamme myös brändäämisen ja graafisen suunnittelun palveluita osana palvelun ulkoasun suunnittelua.

DESIGN SPRINT -TYÖPAJAT

UI & UX DESIGN

Julkaisun kuva
Julkaisun kuva

Testaus

Jättäkää digitaalisen palvelunne kuten verkkosivun tai mobiilisovelluksen testaaminen meidän huoleksemme, ja voitte itse keskittyä oleelliseen. Tarjoamme käytettävyyden ja saavutettavuuden auditointia, testausta ja kehitystä.

Käytettävyystestaus on paras tapa varmistaa palvelun toimivuus ennen lanseerausta. Tarjoamme testauksen kokonaistoteutusta sisältäen suunnittelun, koehenkilöiden rekrytoinnin, testausten toteutuksen ja raportoinnin.

Saavutettavuus on oleellinen osa palveluiden vaatimuksia. Autamme saavutettavuuden varmistamisessa ja puutteiden korjaamisessa.

KÄYTETTÄVYYSTESTAUS

SAAVUTETTAVUUS

Ylläpito

Varmistamme palveluiden jatkuvan laadun ja pitkäikäisyyden mm. ylläpidolla, seurannalla, ketterällä kehityksellä ja omalla nimetyllä kehittäjällä.

Ylläpito sovitaan palvelun vaatimustasoa vastaavaksi. Tarjoamme enemmän kuin pelkästään automaatiota: asiantuntijamme varmistavat että päivitykset toteutuvat ongelmitta ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin reagoidaan.

Tarjoamme myös jatkuvaa kehitystyötä asiakkaan tarpeiden mukaisesti, niin että palvelunne pysyy aina ajan tasalla.

YLLÄPITO

Julkaisun kuva

Miten liikkeelle?

Soita meille tai jätä viesti alla olevalla lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä arkisin 24h sisällä. Jos sinulla ei ole valmista tarjouspyyntöä, keskustelemme tarpeistanne mielellämme. Katsotaan miten voimme olla avuksi!