Grape People

Fasilitoinnin Suomeen tuonut Grape People auttaa yrityksiä ja tiimejä löytämään yhteisen äänen ja suunnan. Uudistimme yrityksen ilmeen ja kehitämme sen digitaalista markkinointia.

www.grapepeople.fi

Verkkosivut & digitaalinen markkinointi

Sivuston toteutus aloitettiin sisällön ja rakenteen suunnittelusta. Sisällön kanssa sparraamassa mukana oli viestintätoimisto. Kun palvelun rakenne oli päätetty, siirryttiin ulkoasun suunnitteluun ja toteutukseen. Kokonaisuus sisälsi kolme eri kieliversiota: suomi, englanti ja kiina.

Grape Peoplen verkkosivusto on toteutettiin WordPressillä, jossa on käytössä WP:n omien artikkelityyppien ja taksonomioiden lisäksi useita räätälöityjä artikkelityyppejä, taksonomioita sekä kenttiä, joiden avulla sisältö ja siihen liittyvä data on eroteltu toisistaan omiksi kokonaisuuksikseen.

Sivuston julkaisun jälkeen verkkokauppa kehitettiin osaksi jo olemassa olevaa toteutusta, joka luotiin kokonaisuudessaan WooCommerce-teknologialla ja sen lisäliitänäisillä. Verkkokauppa lisättiin jo olemassa olevaan teemaan, kaikki verkkokaupan vaatimat toiminnallisuudet lisättiin räätälöidysti osaksi sivustoa ja se on toteutettu suurimmaksi osaksi asynkronisesti. Verkkokauppaan on WooCommercen omien toimintojen rinnalle toteutettu lisäosien avulla mm. vaihtoehtoisia maksuväyliä sekä tuotepaketteja.

Suunnittelijan kommentti

“Grape People on aktiivinen ja oma-aloitteinen asiakas, jonka kanssa on ilo tehdä töitä. Erityisen kiinnostavaa projektissa on ollut yrityksen toiminnan visualisointi runsaiden kuvitusten kautta.”

Anssi Kokkonen, Agenda Helsinki