Valmiit digitaaliset tuotteet ja ratkaisut.

Olemme kehittäneet useita valmiita ratkaisuja haasteisiin, joihin olemme törmänneet vuosien saatossa. Tarjoamme näitä joko suoraan käyttöönottovalmiina tai kevyellä käyttöönoton räätälöinnillä.

Synlab.fi räätälöity verkkopalvelu

Agenda WordPress

Vuosien kokemuksen pohjalta olemme kehittäneet WordPress-kehityksemme tueksi oman frameworkimme, jonka avulla voimme luoda nopeasti pohjan WordPress-palvelulle ja saamme loistavat lähtökohdat mm. palvelun peformanssiin, tietoturvaan ja saavutettavuuteen. Näin asiakkaamme saa heti käyttöönsä käytännössä parhaaksi todettuja ratkaisuja ja voimme keskittyä palvelun viimeistelyyn juuri asiakkaan tarpeiden mukaiseksi.

Pyydä ehdotus verkkosivujen toteutuksesta tai jatkokehityksestä:

OTA YHTEYTTÄ

LUE LISÄÄ: AGENDA DESIGN SYSTEM

Agenda Go -tilausalusta

Agenda Go on tilauksia välittävä SaaS-palvelu, joka koostuu tilaajan käyttämästä mobiilisovelluksesta ja toimittajan käyttämästä hallintapaneelista. Agenda Go:lla hoituu millainen tilaus tahansa: tilaus tonnista muttereita tai yksittäisestä take-away-ateriasta siirtyvät yhtä näppärästi tilaajan mobiililaitteelta toimittajan toiminnanohjaukseen. Toimittajana päätät itse millaisia tuotteita sovellukseen lisätään, ja voit muutenkin hallinnoida sinulle tärkeitä tietoja.

Pyydä esittely tai ehdotus alustan räätälöinnistä:

OTA YHTEYTTÄ

LUE LISÄÄ: AGENDAGO.FI

agendago_markkinointi_kuvitus-e1596549029543.png
Helvi virtuaalifasilitaattori

Selainpohjainen verkkokurssialusta

Kehittämämme selainpohjainen palvelu toimii alustava erilaisten verkkokurssien järjestämiselle. Palveluun on helppo lisätä haluamansa esitys ja ohjeistus. Verkkokurssialusta on suunniteltu WordPress-alustalle, joka tekee kurssien sisältöjen ylläpidosta helppoa ja vaivatonta. Loppukäyttäjille kurssin opiskelu on tehty loogiseksi lineaarisella etenemisellä vaiheesta seuraavaan.

Pyydä esittely:

OTA YHTEYTTÄ

Digitaalinen opetussuunnitelma

Digitaalinen opetussuunnitelma on alun perin Helsingin kaupungin käyttöön suunniteltu alusta kunnallisen opetussuunnitelman rikastamiseen koulujen opetussuunnitelmien sisällöillä. Jokainen koulu räätälöi kunnallista OPS:ia oman koulun yksilölliseksi opetussuunnitelmaksi. Helsingin kaupungin tapauksessa palvelua käyttävät kaikki 120 koulua, eli palvelu skaalautuu laajoihin käyttäjämääriin. Digitaalista opetussuunnitelmaa on mahdollista käyttää kaikilla opetustasoilla sekä isoissa että pienemmissä yksiköissä.

Pyydä esittely:

OTA YHTEYTTÄ

LUE LISÄÄ: EOPS

ops-imac-1200-half-6.jpg

Miten liikkeelle?

Soita meille tai jätä viesti alla olevalla lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä arkisin 24h sisällä. Jos sinulla ei ole valmista tarjouspyyntöä, keskustelemme tarpeistanne mielellämme. Katsotaan miten voimme olla avuksi!