Woocommerce -verkkokauppa

Olemme kokenut huipputason WooCommerce-toteuttaja. Kanssamme onnistuu WooCommerce-verkkokaupan suunnittelu, toteutus ja integrointi. Jatkamme mielellämme palvelun ylläpitoa ja kehitystä kanssanne myös tulevaisuudessa.

Keskisuuri verkkokauppa-alusta

WooCommerce on erittäin suosittu, ns. keskikastin verkkokauppa-alusta, jonka voi ottaa käyttöön WordPress-lisäosana. (Se on siis myös suosituin WordPress-verkkokauppa.) Sen suurimpia vahvuuksia ovat helppo käyttöönotto, avoin lähdekoodi ja laaja jatkokehitettävyys. Kaikkein kevyimpiin verkkokaupan alustoihin kuten Shopify verrattuna WooCommerce antaa paljon enemmän vapauksia kehitystä ja omiin tarpeisiin räätälöintiä ajatellen.

WooCommercen keskeiset kilpailijat ovat kevyempi Shopify ja raskaampi Magento. WooCommerce siis sopii näiden kahden alustan väliin: se vaatii jonkin verran resursseja pystytykseen, kehitykseen ja ylläpitoon, mutta on mahdollista toteuttaa jopa yhden käyttäjän voimin, ilman lisenssimaksuja.

Alusta tarjoaa laajat jatkokehityksen ja integroinnin mahdollisuudet. Esimerkiksi valmiita integraatioista muihin suosittuihin palveluihin on tarjolla runsaasti. WooCommerce-verkkokauppa on siis oiva ratkaisu yritykselle tai muulle toimijalle, joka haluaa aktiivisesti kehittää verkkokauppaansa, integroida sen muihin verkkopalveluihinsa ja voi määritellä verkkokaupalleen järkevän budjetin tai sisäisen resurssin.

Agenda Helsinki on kokenut WooCommerce-toimisto, jolla on kokemusta verkkokaupan räätälöinnistä, integraatioista ja ylläpidosta.

Avoin lähdekoodi ja maksuttomuus

WooCommerce perustuu avoimeen lähdekoodiin, eli se tarjoaa käyttäjälleen vapaat kädet käytön ja kehityksen suhteen. WooCommerce on myös ilmainen, eli siihen ei liity käyttöönotto- tai lisenssimaksuja. WooCommerce tukee useita maksutapoja, kuten Paypal, lasku tai maksu noutaessa. Myös tiedot kuten hinta, alennushinta, tuotetunnus (SKU), verotusluokka tai toimitusluokka (esimerkiksi painon mukaan) onnistuvat. Sekä manuaalinen maakohtainen tai automaattinen verotus ovat mahdollisia.

kayttoonotto-1024x682.jpg
skaalautuminen-1024x683.jpg

Skaalautuminen, lisäosat ja integraatiot

WooCommercella voi toteuttaa suuria verkkokauppoja: alusta skaalaa hyvin tuhansiin tuotteisiin asti. Suosittuja toimintoja ovat maksukanavien lisäksi erilaiset ratkaisut laskujen generoimiseen, toimitustapoihin (kuten vaikkapa Smartpost) ja tuotepaketit (ns. “product bundle”). Lisäosat ovat usein maksullisia, mutta niiden vuosimaksut ovat hyvin kohtuullisia. Integraatioita voi luoda muihin järjestelmiin, kuten tuotehallintaan, taloushallintoon ja toiminnanohjaukseen, sekä erilaisiin maksukanaviin kuten Paytrail tai Checkout. Meillä vankka kokemus erilaisten REST-API-integraatioiden toteutuksesta.

Räätälöinti asiakkaan tarpeisiin

WooCommercen merkittävimpiä etuja on lähes täydellinen vapaus jatkokehitettävyydessä. Käyttökokemusta on mahdollista kehittää juuri omien tavoitteiden ja tarpeiden mukaisesti esimerkiksi räätälöimällä ostopolun tapahtumia ja näkymiä, kuittien toimittamista ja erityyppisiä tuotteita. Verkkokauppa on mahdollista integroida saumattomasti muuhun sivuston sisältöön esimerkiksi niin, että tuotteisiin linkitetään tukevia sisältöartikkeleita. Voimme räätälöidä Woocommercen asiakkaan yritysilmeen ja toiveiden mukaisesti, niin että käyttökokemus on juuri toivotunlainen.

jatkokehitys-1024x682.jpg

Verkkokaupan tarjontamme

Suunnittelu ja konsultointi

Tarjoamme käyttöliittymän (UI) ja käyttökokemuksen (UX) suunnittelua mahdollisimman toimivan ja juuri asiakkaamme tarpeisiin sopivan verkkokaupan tueksi. Tarjoamme myös konsultointia ja sparrausta asiakkaan tavoitellun kokonaiskuvan ja asiakaspolun rakentamiseksi.

LUE LISÄÄ: KÄYTTÖLIITTYMÄSUUNNITTELU

LUE LISÄÄ: PALVELUT

design-1024x662.jpg
2-toteutus-1024x847.png

Tekninen toteutus ja kehitys

Tarjoamme verkkokauppakokonaisuuksien ketterää kehitystä sekä jatkuvan tekemisen mallina että ns. avaimet käteen -projektina. Olemme mm. erittäin kokeneita WordPress-kehittäjiä, ja sikäli oiva kumppani WordPress-verkkokauppa -projektiin.

LUE LISÄÄ: WORDPRESS

LUE LISÄÄ: VERKKOKAUPPA

Käyttäjäkokemus ja saavutettavuus

Verkkokaupoille on ratkaisevan tärkeää olla helposti mahdollisimman monen käyttäjän käytettävissä. Tämän varmistamiseksi tarjoamme käytettävyyden ja saavutettavuuden testausta sekä asiantuntija-arviona että oikeilla käyttäjillä.

LUE LISÄÄ: KÄYTETTÄVYYSTESTAUS

LUE LISÄÄ: SAAVUTETTAVUUDEN VARMISTAMINEN

3-kayttoonotto-1024x847.png
4-huolenpito-1024x847.png

Huolenpito ja kehitys

Jatkuvan huolenpidon palvelumme avulla varmistamme asiakkaamme puolesta, että verkkopalvelu pysyy päivitettynä, toimintavarmana ja tietoturvallisena.

LUE LISÄÄ: YLLÄPITO

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin tarpeistanne ja tavoitteistanne.