Suomen käyttäjälähtöisimmät 
WordPress­-toteutukset.

Integroitu verkkokauppa tai nettisivut yritykselle? Projektin koosta riippumatta olemme erittäin kokenut WordPress osaaja ja siis sinulle sopiva kumppani, kun kaipaat korkeatasoista ammattilaista, jolla on näkemystä ja osaamista kunnianhimoisiin WordPress-ratkaisuihin. 

Verkkosivut voivat olla montaa asiaa: Usein ne ovat yrityksen digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin sydän, ja osa markkinoinnin automaation kokonaisuutta. Toisinaan ne ovat samalla verkkokauppoja, tai joskus niiden kautta hoidetaan erilaista verkkoasiointia. Meillä on kokemusta näistä kaikista – ja myös yksinkertaisista, kevyistä verkkosivuista.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistanne ja tavoitteistanne.

Seepsula: Woocommerce -verkkokauppa

Olemme toteuttaneet useita verkkokaupparatkaisuja Woocommerce verkkokauppa-alustalle, joka toimii erinomaisesti yhteen WordPressin kanssa. Woocommercen pohjalta olemme toteuttaneet turvallisia maksukanavaratkaisuja, mm. Bambora ja Paytrail -sovelluksia hyödyntäen.

Näin toteutimme myös Seepsula.fi -verkkopalvelun laajan uudistuksen, joka on täysin toiminnanohjaukseen integroitu Woocommerce + WordPress verkkokauppa. Projekti sisälsi laajan sisällöntuotannon tuotekuvauksineen ja visualisointeineen.

KATSO PROJEKTIESITTELY

Synlab: Saumaton integraatio taustajärjestelmiin

Laajat WordPress-verkkosivut yritykselle Synlab. Verkkopalvelussa asiakas voi tutustua Synlabin laboratorio- ja kuvantamismenetelmäpalveluihin, toimipisteisiin ja hintoihin, sekä varata itselleen ajan palveluihin. Toimimme tiiviissä yhteistyössä taustajärjestelmän toimittajan kanssa saumattoman käyttökokemuksen ja toimintavarman integraation toteuttamiseksi. 

Sivusto on hyvä esimerkki sekä sisältönsä laajuuden, käytettävyyden että teknisten vaatimusten osalta vaativasta ja kunnianhimoisesta WordPress-toteutuksesta.

KATSO PROJEKTIESITTELY

Reilua energiaa: Energiaviraston WordPress-verkkolehti

Reilua energiaa on Energiaviraston julkaisema sidosryhmälehti, jonka digiversion teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta vastasimme. Verkkojulkaisun WordPress-sivut on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi ja lukukokemukseltaan miellyttäväksi, ja tarjoaa helpon tavan julkaista ja jakaa visuaalisesti upeita sisältöjä.

LUE LISÄÄ

eOPS: Vaativaa sovelluskehitystä WordPress-alustalle

Helsingin opetussuunnitelma on Helsingin sivistystoimen digitaalinen palvelu, jonka suunnittelimme ja toteutimme kaikille helsinkiläisille: Opettajille työkaluksi, ja jokaiselle oppilaalle ja vanhemmalle paikaksi tutustua opetussuunnitelmaan. Palvelussa on julkaistu yleinen Helsingin opetussuunnitelma, sekä jokaisen Helsingin 120 koulun opetussuunnitelma. Toteutus osoittaa hienosti kuinka pitkälle WordPressin käyttäjänhallintatoiminnot venyvät.

KATSO PROJEKTIESITTELY

Näin toteutamme WordPress-verkkosivut

Omalla teemalla, räätälöidysti

Emme käytä valmisteemoja, vaan tuotekehitämme omaa pohjaamme verkkosivujen rakentamista varten. Näin kaikki oppimamme (esimerkiksi latausnopeuksien parantamiseksi) kertyy mukaan asiakasprojekteihin, ja varmistetaan että verkkosivut voidaan räätälöidä juuri asiakkaidemme näköisiksi. Hyödynnämme WordPress Gutenberg-editoria, joka mahdollistaa verkkosivuston vapaan ja helpon muokkaamisen jatkossa.

LUE LISÄÄ: ADS – NÄIN AGENDA KEHITTÄÄ WORDPRESS-VERKKOPALVELUITA

kuva9079
kuva9091

Parhaita lisäosia käyttäen

WordPressin keskeisiä vahvuuksia on iso tarjonta erilaisita valmiista lisäosista, jotka mahdollistavat nopeita ratkaisuista moniin tarpeisiin. Vuosien varrella olemme oppineet mitä lisäosia käyttää missäkin tilanteessa, ja osaamme kommunikoida asiakkaillemme eri ratkaisujen vahvuuksista ja heikkouksista.

Tietoturva & tietosuoja

Noudatamme parhaita käytäntöjä ja suosimme luotettavia lisäosia tietoturvallisuuden takaamiseksi. Tarjoamme myös jatkuvaa huolenpitopalvelua, jolla WordPress-sivusto pysyy ajan tasalla ja tietoturvallisena. Autamme varmistamaan että tietosuojalain (GDPR) vaatimukset tulee huolehdittua kuntoon, ja lisäämme vaaditut huomiot ja selosteet hyvien käytäntöjen mukaisesti.

kuva9098
kuva9107

Käyttäjälähtöisyys

Panostamme paljon käyttäjien huomioimiseen, käytettävyyteen ja saavutettavuuteen. Oletuksena toteutamme verkkosivut niin että ne vastaavat WCAG-saavuttavuusvaatimusten AA-tasoa, ja voimme asiakkaan kanssa yhdessä tavoitella myös parasta AAA-tasoa. Tarjoamme myös käytettävyystestauksia sekä saavutettavuusauditoinnin ja selosteen toteuttamista.

LUE LISÄÄ: SAAVUTETTAVUUDEN VARMISTAMINEN

Verkkosivuihin liittyen…

Sisältö

Voimme myös tarjota apua sisältösuunnitelman laatimiseen, sisällön konseptointiin ja tuottamiseen.

Käyttäjäpolut

Voimme toteuttaa projektin alussa läpikäynnin niihin käyttäjäpolkuihin, jotka määrittävät verkkosivujen käyttöä.

Käytettävyystestaus

Tarjoamme ammattimaista käytettävyystestausta, jolla voidaan validoida suunnitelmat ennen varsinaista toteutusta.

LUE LISÄÄ

Analytiikka

Voimme suunnitella ja toteuttaa tarkkaa käyttäjädatan mittausta, jotta verkkosivujen tuloksellisuus varmistetaan.

Digimarkkinoinnin startti

Tarjoamme tärkeimpien digimarkkinoinnin työkalujen käyttöönottoa ja mainonnan aloitusta verkkosivujen julkaisun yhteyteen.

Hosting

Meillä on vakiintuneita hosting-kumppaneita. Suosimme tehokasta Amazon Web Services -ympäristöä.

Infografiikka ja kuvitukset

Pystymme tuottamaan projektin yhteydessä korkeatasoista kuvitusta ja infografiikkaa osaksi verkkosivujen sisältöä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin tarpeistanne ja tavoitteistanne.