Verkkopalveluiden ylläpito ja kehitys

Pidämme huolta asiakkaidemme digitaalisista palveluista, oli kyse sitten yksinkertaisesta verkkosivusta tai bisneskriittisestä verkkopalvelusta. Meillä on eritysein vankka kokemus WordPress-verkkopalveluiden jatkuvasta ylläpidosta ja kehityksestä.

Verkko muuttuu ja kehittyy jatkuvasti. Toimintavarmuuden ja tietoturvan kannalta on oleellista pitää palvelu ja siihen liittyvät ohjelmistot ajan tasalla. Minimissään jokainen palvelu ansaitsee säännölliset versiopäivitykset ja testatun päivitysprosessin, mutta jatkuva ylläpito voi sisältää myös aktiivista mittausta, analyysia, suunnittelua ja kehitystä. Parhaat palvelut syntyvätkin jatkuvuvan kehitystyön kautta.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistanne ja tavoitteistanne.

Näin ylläpidämme ja kehitämme verkkopalveluita

Kevyesti, laajasti tai räätälöidysti

Joillekin verkkopalveluille riittää hyvin kevyt ylläpito – pääasia että versiopäivitykset itse sisällönhallintajärjestelmään ja lisäosiin tulee tehtyä, jotta toimintavarmuus ja tietoturva voidaan pitää riittävän korkealla. Toiset palvelut taas vaativat useita laadunvarmistusversioita ja raskaampaa työnkulkua, jotta kaikki mahdolliset aktiivisen kehityksen aikana syntyvät virheet saataisiin eliminoitua. Voimme tarjota sopivaa mallia kaikenlaisille palveluille.

kuva9079
kuva9091

Parhaita lisäosia käyttäen

WordPressin keskeisiä vahvuuksia on iso tarjonta erilaisita valmiista lisäosista, jotka mahdollistavat nopeita ratkaisuista moniin tarpeisiin. Vuosien varrella olemme oppineet mitä lisäosia käyttää missäkin tilanteessa, ja osaamme kommunikoida asiakkaillemme eri ratkaisujen vahvuuksista ja heikkouksista. Osaamme myös ehdottaa lisäosien vaihtoa, jos nähdään että se parantaisi palvelun toimivuutta.

Tietoturva & tietosuoja

Noudatamme parhaita käytäntöjä ja suosimme luotettavia lisäosia tietoturvallisuuden takaamiseksi, jotta WordPress-sivusto pysyy ajan tasalla ja tietoturvallisena. Autamme varmistamaan että tietosuojalain (GDPR) vaatimukset tulee huolehdittua kuntoon, ja lisäämme vaaditut huomiot ja selosteet hyvien käytäntöjen mukaisesti. Seuraamme WordPressin kehitystä aktiivisesti, ja osaamme ehdottaa parannuksia palveluihin jotka ovat huolenpidossamme.

kuva9098
kuva9107

Yksilöllisesti & välittäen

Asiakkaidemme verkkopalvelut ovat meille kaikki kaikessa. Yhdessä pohtien luomme asiakkaamme kanssa työnkulun, jolla palvelun kehitys ja ylläpito saadaan mahdollisimman toimivaksi kaikissa tilanteissa.

Synlab: Saumaton integraatio taustajärjestelmiin

Laajat WordPress-verkkosivut yritykselle Synlab. Verkkopalvelussa asiakas voi tutustua Synlabin laboratorio- ja kuvantamismenetelmäpalveluihin, toimipisteisiin ja hintoihin, sekä varata itselleen ajan palveluihin. Toimimme tiiviissä yhteistyössä taustajärjestelmän toimittajan kanssa saumattoman käyttökokemuksen ja toimintavarman integraation toteuttamiseksi. 

Sivusto on hyvä esimerkki sekä sisältönsä laajuuden, käytettävyyden että teknisten vaatimusten osalta vaativasta ja kunnianhimoisesta WordPress-toteutuksesta.

KATSO PROJEKTIESITTELY

Seepsula: Woocommerce -verkkokauppa

Olemme toteuttaneet useita verkkokaupparatkaisuja Woocommerce verkkokauppa-alustalle, joka toimii erinomaisesti yhteen WordPressin kanssa. Woocommercen pohjalta olemme toteuttaneet turvallisia maksukanavaratkaisuja, mm. Bambora ja Paytrail -sovelluksia hyödyntäen.

Näin toteutimme myös Seepsula.fi -verkkopalvelun laajan uudistuksen, joka on täysin toiminnanohjaukseen integroitu Woocommerce + WordPress verkkokauppa. Projekti sisälsi laajan sisällöntuotannon tuotekuvauksineen ja visualisointeineen.

KATSO PROJEKTIESITTELY

Reilua energiaa: Energiaviraston WordPress-verkkolehti

Reilua energiaa on Energiaviraston julkaisema sidosryhmälehti, jonka digiversion teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta vastasimme. Verkkojulkaisun WordPress-sivut on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi ja lukukokemukseltaan miellyttäväksi, ja tarjoaa helpon tavan julkaista ja jakaa visuaalisesti upeita sisältöjä.

LUE LISÄÄ

Asiakastieto: Sijoittajasivut dataintegraatioilla

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet Asiakastiedon sijoittajaviestinnän tärkeimmän kanavan, investors.asiakastieto.fi -verkkopalvelun. Vastaamme palvelun ylläpidosta ja kehityksestä.

Palvelu on hyvä esimerkki WordPress-toteutuksesta, joka sisältää paljon erilaisia upotuksia (mm. xml-feedejä) ja rajapintatoteutuksia. Reaaliaikaista tietoa tarjoavat integraatiot on toteutettu Euroland-pörssidatapalveluun.

KATSO PROJEKTIESITTELY

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin tarpeistanne ja tavoitteistanne.